1 april 2019 In de media

Overzicht aflopende contracten Vitesse

Conform de toepasselijke CAO’s dienen trainers en spelers met een aflopend contract, uitgezonderd diegenen met een eerste contract voor dezelfde werkgever, voor 1 april bericht te ontvangen vanuit de club.
Bij Vitesse is de situatie als volgt.

A-selectie
Zoals reeds bekend heeft Arnold Kruiswijk te kennen gegeven zijn actieve voetbalcarrière na dit seizoen te beëindigen.

Technische staf A-selectie
Vanuit de technische staf van het eerste elftal heeft alleen Raimond van der Gouw een aflopend contract. Met de keeperstrainer zijn er inmiddels gesprekken gevoerd over een nieuwe verbintenis. 

Jong Vitesse
Edwin Linssen, assistent-trainer van Jong Vitesse, heeft een aflopend contract en is ook met de club in gesprek over een nieuw contract.

De volgende spelers hebben formeel bericht gekregen: Mike de Beer, Joris Klein-Holte, Martijn Berden, Stef Brummel, Wellington Verloo, Younes Zakir, Márk Bencze, Bo van Essen, Joeri Potjes, Mats Grotenbreg, Boyd Lucassen, Jesse Schuurman en Azzedine Dkidak. Met deze spelers wordt de komende weken gesproken over hun toekomst.

Vitesse Voetbal Academie
Bij de Vitesse Voetbal Academie hebben de jeugdtrainers Frank van Kouwen, Jos Dietrich en Mitchel Jansen reeds hun contract verlengd. Vitesse is in gesprek over de contractverlengingen van Theo Janssen, Rein Baart en Gino Roelofs.

Harry Weijde, Niek Hermans, David Roig Garcias, Harry Rutgers, Remco Bos en Jesper Holdijk gaan de club verlaten. Met Leo van de Kraats wordt nog gesproken over zijn mogelijke rol in de toekomst.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: