9 oktober 2018 In de media

Overzicht Vitesse-internationals

De tweede interlandbreak van het seizoen is aangebroken en dus stapten ook diverse spelers van Vitesse weer op het vliegtuig. Komende week worden er interlands afgewerkt, waarvan onderstaand een overzicht.
Matus Bero
Matus Bero neemt het in de Nations League met Slowakije op vs Tsjechië (zaterdag 13 oktober). Drie dagen later, op dinsdag 16 oktober staat er een oefeninterland in en tegen Zweden op het programma.

Oussama Darfalou
De twee doelpunten van Oussama Darfalou vs Heracles Almelo (4-0) zijn ook niet onopgemerkt gebleven in Algerije. De spits van Vitesse is opgeroepen voor een tweeluik met Benin, op vrijdag 12 oktober en dinsdag 16 oktober.

Jake Clarke-Salter
Jake Clarke-Salter speelt op donderdag 11 oktober met Jong Engeland tegen zijn leeftijdsgenoten uit Andorra. Enkele dagen later, op dinsdag 16 oktober is Jong Schotland de tegenstander. Het zijn de laatste twee kwalificatieduels voor het EK O21, waarvoor Clarke-Salter zich met Jong Engeland de vorige interlandperiode al wist te kwalificeren.

Martin Ødegaard
Ook voor Martin Ødegaard staan er kwalificatieduels voor het EK O21 op het programma. Vrijdag 12 oktober speelt de middenvelder met Jong Noorwegen vs Jong Duitsland. Op dinsdag 16 oktober wordt er gespeeld vs Jong Azerbeidzjan. Ødegaard bezet met Jong Noorwegen de tweede plaats in de groep op vijf punten achterstand van Jong Duitsland. De groepswinnaars plaatsen zich rechtstreeks, de beste vier van negen nummers twee spelen play-offs om twee EK-tickets.

Mukhtar Ali
Mukhtar Ali verblijft de komende week in Koeweit, waar hij met de nationale ploeg van Saoedi-Arabië O23 op trainingskamp is.

Vitesse / foto’s SV

Hoofdsponsor: