12 september 2016 In de media

Partners voetbalacademie ontvangen shirt

Eind vorig seizoen presenteerde Vitesse met trots de nieuwe partners voor de Vitesse Voetbal Academie. Vanaf dit seizoen is de samenwerking in volle gang.
De gloednieuwe partners, Clean Mat Trucks, Prins Petfoods, Breng en Papendal, werden op de trainingsaccommodatie uitgenodigd om de shirts voor komend seizoen in ontvangst te nemen. In het bijzijn van trainers Remco van der Schaaf, Kevin Moeliker en Leo van de Kraats werden de shirts overhandigd. Naast de shirts, waar de partners elk op te bewonderen zijn, zijn er reclameborden tussen de dug-outs geplaatst.

Clean Mat Trucks | partner bovenbouw 
Clean Mat Groep, uit het Gelderse Andelst, is de grootste in Europa op het gebied van verhuur, in- en verkoop van reinigingsvoertuigen en overige bedrijfswagens.

Clean Mat Trucks tekende een contract voor drie seizoenen en is dit seizoen gestart als partner van de bovenbouw.

Prins Petfoods | partner middenbouw 
Prins Petfoods maakt 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding. Als familiebedrijf staat Prins al meer dan vijftig jaar voor Nederlandse kwaliteitsproducten, gemaakt met hoogwaardige grondstoffen, proefdiervrij en zonder geur-, kleur- en smaakstoffen.

Prins Petfoods tekende een contract voor drie jaar en is daarmee aankomende seizoenen partner van de Vitesse Voetbal Academie middenbouw.

Breng | partner onderbouw
Breng verzorgt het openbaar vervoer per bus en trein in de regio Arnhem-Nijmegen. Dit doen zij in opdracht van de Stadsregio Arnhem Nijmegen (SAN). Vanaf seizoen 2016|2017 wordt Breng voor twee jaar partner van de onderbouw van de Vitesse Voetbal Academie.

Papendal | partner Onder 9
Sportcentrum Papendal is de plek waar ruim 300 topsporters en toptalenten fulltime trainen, studeren en wonen op één en dezelfde locatie. Sinds dit seizoen heeft Papendal een meerjarig contract afgesloten.
 

Vitesse / Foto’s Vitesse & Hagens Fotografie

Hoofdsponsor: