29 juni 2021 In de media

Pascal van Wijk verder als directeur Financiën en Bedrijfsvoering

Algemeen directeur Pascal van Wijk heeft ervoor gekozen om zijn loopbaan binnen Vitesse te vervolgen als directeur Financiën en Bedrijfsvoering. De geboren en getogen Arnhemmer en zilveren Vitessenaar volgt met dit persoonlijke besluit zijn hart en gevoel.

Gedurende tweeënhalf jaar bekleedde Van Wijk de functie van algemeen directeur. “Ik heb deze periode voor mezelf geëvalueerd, met de conclusie dat de andere rol binnen de club het beste past bij mijn persoonlijke kwaliteiten en voorkeuren”, aldus Van Wijk. “Dat neemt niet weg dat ik met veel energie en toewijding heb leidinggegeven aan Vitesse. Met het directieteam en het personeel hebben we, in samenwerking met de Raad van Commissarissen en andere belangrijke stakeholders, de club verder ontwikkeld. Ondanks de uitdagende coronatijd hebben we Vitesse op koers weten te houden en gewerkt aan plannen voor de langere termijn, zodat de club klaar is voor de toekomst.”

Voor zijn benoeming in februari 2019 was Van Wijk al ruim vijftien jaar werkzaam als manager Financiën en Bedrijfsvoering bij Vitesse. “Als Arnhemmer en Vitessenaar met een geel-swert hart blijf ik met trots deel uitmaken van de Vitesse-directie. Ook vanuit mijn andere rol zal ik samen met mijn collega-directieleden alles in het werk blijven zetten om de ambities van de club te verwezenlijken.”

De Raad van Commissarissen van Vitesse: “Wij bedanken Pascal van Wijk voor zijn grote inzet voor Vitesse als algemeen directeur en respecteren zijn persoonlijke besluit, waarmee hij zijn geel-zwarte hart volgt. Wij zijn verheugd dat we Pascal, met zijn brede en langdurige ervaring en deskundigheid, voor de club kunnen behouden en wensen hem veel succes in de nieuwe functie binnen Vitesse.”

Vitesse gaat voorzien in de ontstane vacature en neemt de tijd voor een zorgvuldig traject. In het kader hiervan zal Van Wijk in de tussentijd werkzaam blijven in de functie van algemeen directeur.

Bron: Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: