2 september 2021 In de media

Passe-Partouts voor poulefase Conference League nu verkrijgbaar!


Na de mooie overwinningen op Dundalk FC en RSC Anderlecht mag Vitesse zich opmaken voor de poulefase van de UEFA Europa Conference League. Op dit decor staan er prachtige affiches te wachten op de Arnhemmers. En het mooie is: jij kan erbij zijn als Tottenham Hotspur, Stade Rennais FC en NŠ Mura op bezoek komen in een wervelend GelreDome. De verkoop van passe-partouts voor de drie groepswedstrijden is inmiddels geopend!

KLIK HIER OM KAARTEN TE BESTELLEN

Passe-partouts direct verkrijgbaar
Supporters (uitsluitend binnen Nederland) hebben vanaf nu de kans om voor een aantrekkelijk tarief een passe-partout voor de drie thuiswedstrijden in de groepsfase van de UEFA Europa Conference League aan te schaffen. Hiermee krijg je toegang tot alle pouleduels van Vitesse, maar betaal je slechts voor de eerste twee wedstrijden. Het treffen met NŠ Mura krijg je er dus gratis bij. Wees er snel bij, want op is op!

Seizoenkaarthouders krijgen, naast de gratis derde wedstrijd, 10 procent extra korting bij aanschaf van een passe-partout. Voor hen geldt zodoende dat het voordeel kan oplopen tot maar liefst 33,3 procent. Seizoenkaarthouders hebben tot de ochtend van het uitduel met NŠ Mura (donderdag 16 september, 9.00 uur) de mogelijkheid om hun eigen plek te reserveren. Ook kunnen zij extra passe-partouts bestellen.

Losse wedstrijdtickets vanaf 16 september
Op donderdag 16 september om 9.00 uur opent tevens de losse verkoop (tevens uitsluitend binnen Nederland) voor de thuiswedstrijden van Vitesse in de poulefase. Deze duels worden gespeeld op 30 september (Stade Rennais FC, 21.00 uur), 21 oktober (Tottenham Hotspur, 18.45 uur) en 9 december (NŠ Mura, 21.00 uur). Een passe-partout is dus wel een stuk voordeliger.

Please note: tickets are only available for Vitesse supporters within the Netherlands. It is not possible to order tickets from other countries.

Let op: er vindt geen dagverkoop plaats voor de poulewedstrijden. Dat betekent dat er op de wedstrijddagen geen tickets verkrijgbaar zijn bij de stadionkassa’s van GelreDome. Voor vragen kunnen supporters terecht bij Fanservice via WhatsApp (06-82454276), telefoon (026-8807337) of e-mail (fanservice@vitesse.nl).

Richtlijnen
De richtlijnen voor het wedstrijdbezoek zijn vooralsnog onveranderd. Momenteel mag GelreDome nog voor twee derde gevuld worden, zonder dat er anderhalve meter afstand gewaarborgd hoeft te worden. Het tonen van een test-, vaccinatie- of herstelbewijs in de CoronaCheck-app is wel vereist om het stadion te betreden, samen met het bestelde e-ticket en een identiteitsbewijs.

Op dit moment heeft de UEFA nog geen besluit genomen over de eventuele aanwezigheid van uitpubliek in de groepsfase van de UEFA Europa Conference League. Daar zal later dus nog duidelijkheid over ontstaan.

Bron: Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: