18 juli 2020 In de media

Pasveer:’Wanneer spelers komen maakt niet uit, ze moeten ons beter maken’

Bij Vitesse vertrokken naast Linssen ook onder meer Tim Matavz en Armando Obispo. Er zullen dus nog een paar speler moeten worden gehaald.
Remko Pasveer: "Het belangrijkste is voor mij niet hoeveel spelers erbij komen, maar dat we de spelers vinden die bij ons passen."

"Spelers die ons beter maken, karakterologisch in het team passen, een goede mentaliteit hebben en waarbij we ons kunnen voorstellen dat ze echte sleutelspelers worden", vindt de Vitesse-routinier.

De door de supporters verkozen 'Vitesse-speler van het seizoen 2019-2020' start aan zijn vierde jaar bij Vitesse. Hij gaat bij Vitesse voorop als het op inzet en mentalitiet gaat en ziet zichzelf nog vier jaar onder de lat staan.

"Ik verwacht nog vier jaar mee te kunnen. Boffon, Van de Sar en zo zijn er nog wel een paar te noemen, konden allemaal minstens tot hun veertigste mee, waarom zou ik dat niet kunnen? Ik voel mij topfit, geen tot nauwelijks blessures en dat zijn tekenen om alleen maar door te gaan."

Remko Pasveer tekende een jaar bij en komend seizoen verdedigt hij weer het Vitesse-doel. De ervaren Pasveer zou zo maar de nieuwe aanvoerder en zo opvolger van zijn vriend Bryan Linssen kunnen worden.

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: