23 oktober 2012 In de media

Paul van der Kraan vertrekt bij Vitesse

Algemeen directeur Paul van der Kraan (58) gaat weg bij Vitesse. Het vertrek van Van der Kraan is ingegeven door een nadrukkelijk verschil van inzicht met clubeigenaar Merab Jordania over de te volgen koers.
Hierop is besloten de arbeidsovereenkomst van Van der Kraan per 1 november aanstaande te beëindigen.

Paul van der Kraan werkte sinds januari 2004 bij Vitesse. Als algemeen directeur maakte hij in Arnhem turbulente jaren door. De club had lang te kampen met financiële problemen. Het grootste succes van Van der Kraan was het crediteurenakkoord in maart 2008, toen hij erin slaagde het grootste deel van de schuld van Vitesse te saneren. De continuïteit van de club werd hiermee veiliggesteld. In augustus 2010 kwam een einde aan de liquiditeitsproblemen toen Jordania de club kocht.

Paul van der Kraan: “Ik kijk terug op een mooie tijd in Arnhem. Werken bij Vitesse was intens, enerverend en uitdagend. De onvrede van de afgelopen maanden poetsen dat niet weg. Vitesse is een bijzondere speler in het Nederlandse voetballandschap en ik zal de club met veel interesse en enthousiasme blijven volgen.”

Vitesse bedankt Paul voor bijna negen jaar vakkundige en energieke leiding en wenst hem alle goeds in zijn verdere carrière.

Van der Kraan’s opvolger bij Vitesse is Erwin Kasakowski, die de afgelopen maanden als interim directeur werkzaam was in Arnhem

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: