26 februari 2011 In de media

Pedersen: “Het is niet gegaan zoals ik had gehoopt”

Vitesse telde in de zomer anderhalf miljoen euro neer voor Marcus Pedersen, maar een basisplaats dwong hij nog niet af. De Noor is er niet gerust op.

Pedersen wordt veelal geteisterd door blessureleed, maar liet in zijn eerste maanden in Arnhem een hele aardige indruk achter. "Het is niet gegaan zoals ik had gehoopt", is Pedersen echter duidelijk in het Algemeen Dagblad. Onder Albert Ferrer is de spits niet altijd een vaste waarde.

De inmiddels volledig fitte Pedersen kwam tot dusver tot elf wedstrijden, waarin hij vier keer scoorde. "Uiteraard is dat voor mij een teleurstelling. In mijn hoofd werd ik helemaal crazy omdat ik niet kon spelen. Maar ja, het waren die blessures. Die gooiden roet in het eten."

Na Pedersen trok Vitesse in de afgelopen winterstop nog een aanvaller aan. Wilfried Bony kwam voor vier miljoen euro van Sparta Praag. Pedersen: "Ik ben jong, ik moet spelen. En ik geef niet vlug op. Nee, tijdens de winterstop heb ik daarom niet overwogen een andere club te zoeken. Wat er in de zomer gebeurt als ik weinig aan bod blijf komen? Dat zie ik dan wel."

Goal

Hoofdsponsor: