1 september 2011 In de media

Pedersen over Piiroja: ‘Ik werd altijd gek van hem’

Vitesse haalde bij het sluiten van de markt de ervaren centrale verdediger Raio Piiroja naar Arnhem. De Est is niet alleen voor doelman Marko Meerits een bekende, ook Marcus Pedersen kent hem uit zijn tijd bij Stromsgodset.

Pedersen over Piiroja: "Ik heb in de Noorse competitie meerdere malen tegen hem gespeeld. Ik had altijd last van hem. Hij springt je continu in de nek en laat je niet los. Het is geen echt brede verdediger, maar ik heb zijn botten vaak genoeg tussen mijn ribben gekregen, haha. Zijn lengte kunnen we denk ik goed gebruiken. Ik heb hem nu een jaar niet gezien, maar kijk er naar uit hem weer te ontmoeten."

Op de vraag of Marcus als speler van Stromsgodset tegen hem heeft gescoord, antwoordt de aanvaller met een glimlach: "Natuurlijk, ik scoor tegen iedereen en overal", aldus de van een blessure herstellende Pedersen.

"Het gaat goed met de blessure, gelukkig maar. Ik ben nog veel met de fysiotherapeut aan hetb werk, maar ben steeds vaker op het veld te vinden. Ik wil niet te vroeg gaan beginnen en neem daarom de tijd om echt helemaal fit te worden en weer belangrijk te worden voor Vitesse."

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: