16 oktober 2011 In de media

Pedersen slachtoffer van tactische wissel

Vitesse-spits Marcus Pedersen kwam in Nijmegen binnen de lijnen als wissel voor de licht geblesseerde Hofs. Amper tien minuten later moest de Noor weer plaats maken voor Annan.

Binnen die tien minuten speeltijd liep de onfortuinlijke Vitesse-spits ook nog tegen geel aan voor zijn eerste overtreding.

De wissel van Pedersen was nodig na de rode kaart voor Stanley Aborah. Vitesse-trainer John van den Brom koos voor een tactische wissel. Met Annan werd het middenveld versterkt om de drie punten mee naar Arnhem te kunnen nemen. De Vitesse-trainer slaagde in zijn opzet. Met negen Arnhemmers tegen tien Nijmegenaren (na rood voor Conboy, Chanturia en Aborah) gingen de drie punten mee naar Arnhem.

Marcus Pedersen was duidelijk not amused. Hij kreeg tot twee keer toe kort uitleg van de trainer en werd getroost door de uitgevallen Nicky Hofs.

De Noor ging professioneel met de wissel om. Na afloop van de wedstrijd gaf hij zich, samen met de hele selectie, over aan het feestgedruis voor het uitvak met ruim 500 dolblije Vitessenaren.

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: