20 december 2013 In de media

Peter Bosz blikt vooruit op duel tegen Heracles

Zaterdag 21 december neemt Vitesse het in Almelo op tegen Heracles. Het laatste duel van 2013. Vitesse trainde vrijdagmiddag voor de laatste keer op Papendal.
De ploeg van Peter Bosz is in de Eredivisie al acht duels ongeslagen. “Het is een wedstrijd die we moeten winnen.”

Zaterdag gaat Peter Bosz voor de eerste keer op bezoek bij zijn voormalig werkgever. Speciaal, maar meer ook niet. “Ik heb er vijf jaar gewerkt. Dus ja het is speciaal. Maar ik ben er niet zo mee bezig. Het gaat om een overwinning. We willen winnen. Het is een wedstrijd die we moeten winnen.”

Over tegenstander Heracles Almelo zei Bosz het volgende: “Heracles pakt meestal de meeste punten in thuiswedstrijden. Dit jaar is dat anders. Ze gaan steeds beter spelen. Het wordt een interessant en moeilijk duel voor ons.”

Tegen Roda JC ging Vitesse woensdagavond onderuit. Het bekerduel werd met 3-1 verloren. In de Eredivisie is Vitesse al sinds 6 oktober ongeslagen. “We hebben donderdag de beelden van het duel bekijken. Ik heb specifiek de eerste tien minuten laten zien. Of het een incident was? Ik hoop het wel. Dat zullen we morgen zien”, zei Bosz vrijdagmiddag op Papendal.


 
Vitesse.nl / Foto’s SV

Hoofdsponsor: