6 februari 2015 In de media

Peter Bosz blikt vooruit op NAC vs Vitesse

Na twee overwinningen in één week gaat Vitesse zaterdag op jacht naar de derde overwinning op rij. Om 20.45 uur neemt Vitesse het op tegen NAC Breda. Vrijdagmiddag trainde de selectie op Papendal. Vitesse Media blikt met Peter Bosz vooruit op het duel tegen NAC.
Na twee overwinningen tegen Ajax en SC Cambuur staat de ploeg van Bosz weer in het linkerrijtje. Reden voor ontspanning is er niet volgens Bosz. “We hebben nu twee keer gewonnen, maar dat is geen reden voor ontspanning. Zaterdag staat weer een belangrijke wedstrijd op het programma. Ook die moeten we winnen”, aldus Bosz tegenover VitesseTV.

Eerder dit seizoen eindigde het duel in GelreDome in een 2-2 gelijkspel. Bij NAC staat ten opzichte van dat duel een nieuwe trainer voor de groep en de ploeg uit Breda haalde in de winterstop een aantal nieuwe spelers. “NAC is een ploeg die voor lijfsbehoud speelt. Elk punt telt. Dat is bij ons ook zo, maar zij zullen nog wel een paar punten nodig hebben. Zij spelen met veel mensen achter de bal, houden de ruimtes klein en proberen gevaarlijk te zijn vanuit de omschakeling”, zei Bosz over de tegenstander.

Voor Renato Ibarra komt het duel tegen NAC Breda nog te vroeg. Piet Velthuizen trainde vrijdag weer mee. Woensdag ontbrak de doelman wegens ziekte. “Het gaat goed met Renato, maar hij is nog fit genoeg om deel uit te maken van de wedstrijdselectie. Kruiswijk gaat ook de goede kant op, maar ook hij is er nog niet bij.”

Vitesse.nl / Foto’s SV

Hoofdsponsor: