3 februari 2015 In de media

Peter Bosz blikt vooruit op SC Cambuur vs Vitesse

Drie dagen na de overwinning tegen Ajax staat het duel tegen SC Cambuur op het programma. In de midweekse speelronde reist Vitesse opnieuw af naar het Noorden van Nederland. Vitesse Media kijkt met Peter Bosz vooruit op het duel tegen SC Cambuur.
Lang kon de ploeg van Bosz dus niet genieten van de overwinning. De focus lag al snel op Cambuur. “We hebben zeker genoten van de overwinning. Gisteren was een uitlooptraining en vandaag alweer de laatste training voor het duel. Het gaat snel weer verder”, zei Bosz dinsdagmiddag.

Bosz heeft zondag niet alleen genoten van het spel van zijn ploeg, ook van de supporters in GelreDome. “Wij hebben niets te klagen in GelreDome. Het is een wisselwerking. De supporters stonden vol achter de ploeg en dat doet het team goed. Ook in Groningen is het vak met onze fans blijven zingen. Dat is natuurlijk mooi.”

De ploeg uit Leeuwarden presteert goed dit seizoen. Een lastige tegenstander voor veel clubs. “Het is een goede ploeg. Ik heb ze een aantal keer in actie gezien. Afgelopen zaterdag tegen Twente domineerde Cambuur. Pas in de laatste minuut valt het tegendoelpunt. Ze speelden erg goed.”

Renato Ibarra viel tegen Ajax al in de eerste helft geblesseerd uit. De wedstrijd van woensdag komt voor de snelle buitenspeler te vroeg. Zijn plaats wordt net als zondag ingenomen door Denys Ollinyk. Verder kan Bosz nog geen beroep doen op Arnold Kruiswijk. Captain Guram Kashia keert terug van een schorsing. “Mooi dat hij weer terug is. Guram was bezig aan een goede reeks. Ik moet ook zeggen dat zijn vervanger Dan het zondag tegen Ajax uitstekend gedaan heeft.”
 

Vitesse.nl / Foto’s SV

Hoofdsponsor: