3 juli 2015 In de media

Peter Bosz en Edward Sturing blikken terug op hun voetbaljeugd

De bijzondere ontmoeting tussen Vitesse-trainer Peter Bosz en Vitesse-talentencoördinator Edward Sturing die in Apeldoorn terugblikken op een mooie en ongecompliceerde voetbaljeugd in een compilatie van het programma Clubgenoten.
Hoogtepunten, blunders, bijzondere ontmoetingen en intieme ontboezemingen. Bijzondere gasten geven zich bloot in de tweede en laatste compilatie van Clubgenoten.

Sportmensen geven zich in Clubgenoten vaak op een bijzondere manier bloot. Zo blijkt tennisster Manon Bollegraf een passie voor flipperen te hebben. Samen met haar oude tennismaatje moet ze bekennen dat ze op het hoogtepunt van haar carrière meer uren achter de flipperkast doorbrachten dan op de tennisbaan. En als die rotkast dan op tilt ging dan flipte Manon pas echt!

Medaille-sprokkelaars

Veel Gelderse topsporters blijken ware medaille- en titelverzamelaars. In de compilatie-uitzending van Clubgenoten komt motorcrosser Daniël Willemsen voorbij scheuren met 10 WK-titels en zien we BMX-babe Corine Dorland die ook goed was voor 10 keer goud. Kickbokser Perry Ubeda won zelfs wereldtitels in vier categorieën en hield het bij geen van al die titels droog. Touwtrek-goeroe Gerrit Bruil neemt presentator Froukje Jansen mee naar zijn uitpuilende prijzenzolder en weet niet zo snel een antwoord op haar vraag: Voel je je niet een beetje ondergewaardeerd ?

In de uitzending ook een aantal bijzondere surprise-gasten zoals baanwielrenner Piet de Wit die wel erg veel moeite moet doen om herkend te worden door zijn Zesdaagse-maatje Gert Bongers uit Voorst. Piet fiets met één voet aan het stuur (aub niet proberen na te doen!) over de wielerbaan van Omnisport en dan pas wordt hij opgemerkt.

Ook bijzonder is de ontmoeting tussen Vitesse-trainer Peter Bosz en Vitesse-icoon Edward Sturing die in Apeldoorn terugblikken op een mooie en ongecompliceerde voetbaljeugd.

Actie-Froukje

De presentator Froukje Jansen laat zich net als haar badpak van haar meest elastische kant zien en kan haar turntalent volop etaleren, zelfs als voetbalkeeper, schoonspringster, bokster en hockey-doelvrouw.

Clubgenoten Compilatie 2 is vrijdag 3 juli te zien vanaf 18.20 uur op TV Gelderland en wordt daarna ieder uur herhaald.
 

Omroep Gelderland / Foto’s SV

Hoofdsponsor: