7 april 2014 In de media

Peter Bosz genomineerd voor Rinus Michels Award

Hoofdtrainer Peter Bosz is genomineerd voor de Rinus Michels Award. Samen met Frank de Boer (Ajax), Ronald Koeman (Feyenoord), Dwight Lodeweges (ex SC Cambuur) en Harry van der Ham (FC Dordrecht) maakt hij kans op de onderscheiding voor de beste coach van het seizoen 2013|2014.
Peter Bosz: “Het is altijd mooi om genomineerd te worden voor deze prijs. Het laat zien dat wij dit seizoen met Vitesse goed bezig zijn. Ik wil elke wedstrijd winnen. Wij zijn als team elke dag bezig beter te worden en onze aanvallende speelstijl te perfectioneren. Dan alleen kun je het beste resultaat halen. Mooi dat de buitenwereld dat ook zo ziet. De competitie is alleen nog niet afgelopen. Wij focussen ons nu eerst op SC Cambuur. De nominatie is leuk, maar nu bijzaak.”

Voor de tweede keer op rij is een trainer van Vitesse genomineerd voor de prijs. Vorig seizoen was Fred Rutten één van de kandidaten voor de award. De Boer ging er toen met de prijs vandoor. 

Alle hoofdcoaches in het betaald voetbal brengen hun stem uit. De prijs wordt op vrijdag 9 mei uitgereikt tijdens het jaarlijkse trainerscongres.
 


 
Vitesse / Foto SV

Hoofdsponsor: