15 februari 2014 In de media

Peter Bosz noemt nederlaag onnodig

Vitesse heeft na de winterstop pas één keer gewonnen. Uit de laatste drie duels peurde de gevallen titelkandidaat één schamel punt en scoorde het niet.
Een eventuele titel is na zaterdagavond ver weg. 'Maar ik heb toen we bovenaan stonden, daar ook nooit over gesproken en dat doe ik nu ook niet', sprak Bosz met een glimlach.

Vitesse verloor kansloos van FC Twente. 'Toch zullen we hier samen uit moeten komen. Elke ploeg heeft wel een mindere fase dit seizoen en daar zitten wij nu in. Dit komt ook door de vele jonge spelers. Een aantal is nu duidelijk niet in vorm. En het klopt inderdaad dat wij weinig kansen krijgen op dit moment',  aldus Bosz.

Vitesse had weinig te vertellen tegen de fris spelende Tukkers (2-0). 'Natuurlijk ben ik daar doodziek van. Toch vond ik het onnodig. Ik vond het vanavond geen goede wedstrijd. We hadden veel balbezit en juist grip toen zij de 1-0 maakten', vond Bosz. 'De rode kaart was natuurlijk belangrijk en wij gingen de fout in bij de 1-0 van Castaignos die zomaar vrij voor Velthuzien stond. Toen zij de 2-0 maakten, was het gespeeld', meldde de oefenmeester in Enschede.
 

Omroep Gelderland / Foto’s SV

Hoofdsponsor: