12 mei 2015 In de media

Peter Bosz: “Bij vlagen uitstekend”

Trainer Peter Bosz van Vitesse besefte na de indrukwekkende zege maandagavond bij Feyenoord (1-4) dat hij met zijn ploeg nog een kort weekje mag blijven mikken op de derde plaats in de eindstand van de Eredivisie.
"Zolang je kans maakt, moet je erin blijven geloven", concludeert hij voldaan. "We zijn nog steeds afhankelijk van Feyenoord en AZ, maar beide clubs zullen zondag wel moeten winnen als ze derde willen worden. Ons doelsaldo is namelijk een stuk beter."

Bosz sprak van een goede en terechte overwinning. Bovendien de eerste competitiezege voor Vitesse op Feyenoord in de Kuip in tien jaar tijd. "We hebben bij vlagen uitstekend gespeeld. We hebben vooral de slag op het middenveld gewonnen en hebben ook goed geprofiteerd van de ruimte die Feyenoord achterin weggaf. We hadden het echter wel beter moeten uitspelen", citeert het ANP de oefenmeester.

"Dan was de wedstrijd eerder beslist geweest en was de score hoger uitgevallen. Maar ik moet natuurlijk vooral tevreden zijn, want 1-4 in de Kuip is een geweldige uitslag", aldus de winnende Bosz.
 

Voetbalprimeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: