13 december 2013 In de media

Peter Bosz: ‘Elk duel is nu een topduel’

Na de 2-6 overwinning tegen PSV keert Vitesse terug in Arnhem. Zondag 15 december komt NAC Breda op bezoek in GelreDome. Het laatste thuisduel van 2013. “Sinds we bovenaan staan is voor ons elk duel een topduel.”
De overwinning tegen PSV was de vijfde op rij voor Vitesse. De ploeg van Peter Bosz is nu al zeven duels ongeslagen in de Eredivisie. “Uiteindelijk sta je hoog op de ranglijst als je een goede reeks wedstrijden neer zet. Vijf overwinningen op rij is een mooi aantal. Na een mindere periode aan het begin van het seizoen hebben we een stijgende lijn ingezet”, zei Bosz vrijdagmiddag op Papendal.

Kan er na de overwinning tegen PSV onderschatting in de groep sluipen? Bosz is duidelijk: “Ook onze spelers zijn van vlees en bloed. Dus het zou kunnen. Wij als staf moeten daarvoor waken. Maar de spelers gaan al een aantal weken goed om met de druk die er bij komt kijken als je bovenaan staat. Eerst was het of we bovenaan konden komen. Daarna of we daar konden blijven. Nu is elke wedstrijd voor ons een topduel.”

Vitesse.nl / Foto’s SV

Hoofdsponsor: