20 september 2014 In de media

Peter Bosz: ‘Hard en goed blijven trainen loont’

Zaterdag neemt Vitesse het op tegen sc Heerenveen. Opnieuw een thuiswedstrijd. Vorige week werd de eerste overwinning van het seizoen geboekt.
Een belangrijke overwinning voor de ploeg van Peter Bosz. Met vertrouwen werd er deze week toegewerkt naar het 'Airborne-duel'.

Tijdens de ontspannen training op vrijdagmiddag werd duidelijk dat hoofdtrainer Peter Bosz zaterdag kan beschikken over een nagenoeg fitte groep. Alleen aanvoerder Guram Kashia ontbreekt door een blessure. "Natuurlijk is dat vervelend, maar je weet dat je het in een seizoen nooit met elf spelers alleen doet. Blessures en schorsingen horen er bij en daar hebben we nu met Guram mee te maken. Zaterdag vertel ik de spelers wie zijn plaats inneemt", aldus Bosz.

Op de vraag of zijn ploeg aan zelfvertrouwen heeft gewonnen na de 3-1 zege op Excelsior antwoordde hij: "Het geloof was bij ons nooit weg, maar de overwinning was wel hard nodig. Het doet een spelersgroep wel goed, dat is logisch. We zijn de afgelopen weken hard en goed blijven trainen. Daar heeft het nooit aan gelegen..
 


 
Vitesse

Hoofdsponsor: