16 oktober 2015 In de media

Peter Bosz: ‘Mensen hebben een verkeerd beeld geschetst van mij’

Vitesse-trainer Peter Bosz vindt dat hij beschadigd is. ‘Mensen hebben een verkeerd beeld geschetst van mij.’
Bosz reageerde op de reacties die loskwamen na de schorsing die de trainer kreeg opgelegd van de KNVB. In beroep werden vier wedstrijden gehalveerd waardoor Bosz nu twee duels vanaf de tribune moet toekijken.

Twee duels te veel

De geboren Apeldoorner kreeg de schorsing omdat hij in het bekerduel met Heracles onder meer weigerde van het veld te gaan na een directe rode kaart. 'Ik ben blij dat het gehalveerd is. Dat is heel behoorlijk he? Maar het zijn er nog steeds twee te veel vind ik. Gelukkig hebben we met beelden kunnen aantonen dat het allemaal niet helemaal terecht is.'

Crimineel

Vooral de media hebben volgens Bosz een kwalijke rol gespeeld rond de schorsing. 'Ik denk niet dat ik een crimineel ben. Maar bepaalde personen hebben mij wel heel snel veroordeeld. Iedereen had zijn mening klaar. Ook over mij als mens, terwijl ze niet eens bij de wedstrijd waren en mij niet kennen. Maar ik weet wel hoe het werkt in het voetbal. Ik loop er 35 jaar in rond. Voor mij is het nu klaar. Het gaat nu om PEC Zwolle', reageerde Bosz op vrijdagmiddag.
 

Omroep Gelderland / Foto’s SV

Hoofdsponsor: