24 januari 2014 In de media

Peter Bosz: ‘Drie punten, daar gaat het om’

Zondag 26 januari staat het eerste thuisduel van 2014 op het programma. Vitesse speelt de Gelderse derby tegen NEC. Peter Bosz is duidelijk: “Drie punten, daar gaat het om zondag. Natuurlijk is het wel een speciaal duel.”
Mike Havenaar keert tegen NEC na zijn schorsing weer terug in de wedstrijdselectie. Aanvoerder Kashia is geschorst. Bosz geeft aan wie zijn vervanger wordt: “We weten al een week dat Guram er niet bij is zondag. Dan Mori gaat hem vervangen.”

De derby leeft in de groep. Voor Peter Bosz telt ook zondag tegen NEC maar één ding en dat is winnen. “Het gaat zondag weer om drie punten. Natuurlijk is het wel een leuke wedstrijd tegen NEC. Zij zijn goed begonnen aan 2014. Vanochtend hebben we een teambespreking gehad, maar wij gaat altijd uit van eigen kracht. Wij spelen gewoon ons eigen spel.”

Bertrand Traore is speelgerechtigd voor Vitesse en traint zaterdag mee met de selectie. “Als het goed is komt Bertrand zaterdag aan in Nederland. Hij traint mee met de selectie. Na de training neem ik de beslissing of hij zondag al direct tot de wedstrijdselectie behoort. Ik maak altijd een dag voor de wedstrijd de selectie bekend.”


 
Vitesse / Foto SV

Hoofdsponsor: