14 maart 2014 In de media

Peter Bosz: ‘Het wordt een interessant duel’

Na drie overwinningen op rij neemt Vitesse het zaterdag 15 maart op tegen PSV. Een belangrijke wedstrijd in GelreDome.
Vrijdagmiddag trainde de selectie van Peter Bosz in het stadion waar zaterdag het duel om 18.45 uur begint. “Alleen op basis van de ranglijst wordt het al een interessant duel.”

Bosz verwacht een interessant duel zaterdag. “Ja, het zal zeker een interessant duel worden. Als je naar de ranglijst kijkt helemaal. Maar dat niet alleen. Twee ploegen die willen voetballen komen elkaar tegen. Wij willen altijd aanvallen, PSV doet het vaak vanuit de controle. Maar ze hebben zeker spelers om aanvallend te spelen. Wij zijn alleen met onszelf bezig. We moeten zaterdag onze eigen manier van spelen zo goed mogelijk uitvoeren.”

PSV is bezig aan een goede reeks. Zes keer op rij werd er gewonnen. Vitesse wist de laatste drie duels te winnen. “Bij PSV is het vertrouwen groot. Dat is een groot verschil met het duel in Eindhoven. Toen was het vertrouwen bij PSV broos. Ook wij hadden na een wat mindere periode een overwinning en doelpunten nodig. Ook bij ons is het vertrouwen weer terug.”

Vitesse werkt met een fitte groep toe naar het duel tegen de Eindhovenaren. Kelvin Leerdam trainde deze week weer volop mee met de selectie.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: