2 oktober 2014 In de media

Peter Bosz: ‘Vrijdag opnieuw topprestatie leveren’

Vrijdag 3 oktober openen Vitesse en ADO Den Haag speelronde 8 van de Eredivisie. Om 20.00 uur begint het vierde thuisduel voor Vitesse.
Na de 2-6 overwinning in Dordrecht gaat de ploeg van Peter Bosz op jacht naar de tweede thuisoverwinning. “Ook vrijdag tegen ADO Den Haag moeten we weer een topprestatie leveren.”

Vitesse behaalde in de laatste drie wedstrijden zeven punten. Bij winst tegen de Hagenezen komt de teller op tien. Bosz is duidelijk. “Er moet eerst nog wel gewonnen worden. We moeten tegen ADO Den Haag , net als vorige week, weer een topprestatie leveren. Het gaat met de punten nu de goede kant op, het spel is hetzelfde. De kansen gaan er nu wel in”, zei Bosz donderdagmiddag op Papendal.

Guram Kashia, Zakaria Labyad en Davy Pröpper zijn er vrijdag nog niet bij. “Het gaat de goede kant op, maar nog niet goed genoeg. Ik kan ze niet opnemen in de wedstrijdselectie. We hebben vorige week laten zien dat we het ook zonder deze drie kunnen.”

Waar Vitesse de lijn omhoog inzette gaat het met de tegenstander van vrijdag minder goed. Er werden de laatste vier wedstrijden twee punten gehaald. “Ze verliezen wel, maar het verschil was in beide duels klein. Het had zo maar gelijk kunnen worden. Het is een ploeg die compact speelt en vooral gevaarlijk wordt via de twee aanvallers. Daar moeten we goed op letten”, zei Bosz tegenover VitesseTV.

Het duel tegen ADO Den Haag begint vrijdag 3 oktober om 20.00 uur. Kaarten zijn te koop in MijnVitesse, bij Ticketbox en via Vitesse.nl/online. De kassa’s bij GelreDome zijn op de wedstrijddag vanaf 18.00 uur geopend.

Consumptiemunten
Munten van vorig seizoen kunnen tot en met Vitesse vs ADO Den Haag (vrijdag 3 oktober) worden ingewisseld naar contanten en je kan er gewoon mee betalen. Na vrijdagavond is dat niet meer mogelijk. 
 

     
Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: