25 oktober 2013 In de media

Peter Bosz: ‘Zondag weer een leuke wedstrijd’

Vitesse en FC Groningen trappen zondag om 16.30 uur als laatste af in speelronde 11. Na het gewonnen duel in Heerenveen keert Vitesse weer terug in GelreDome.
Voor het duel geldt een vrije verkoop. “Voor supporters staat er zondag weer een leuke wedstrijd op het programma”

Jan-Arie van der Heijden is er zondag niet bij tegen FC Groningen. De verdediger kreeg in de vorige speelronde zijn vijfde gele kaart en dat betekent één wedstrijd schorsing. “Wij trainen altijd twee dagen tactisch. Vandaag hebben we éénn variant geprobeerd. Na de training van morgen bekijken we de mogelijkheden en nemen we een beslissing”, zei Bosz vrijdagmiddag.

Het gat tussen de ploegen in het linkerrijtje is niet groot. De Eredivisie is dit seizoen redelijk onvoorspelbaar. “Ik heb al vaker gehoord van supporters en media dat we leuk voetbal spelen dit seizoen. Aanvallend, veel doelpunten en af en toe spektakel. De seizoenkaarthouders mogen zich gelukkig prijzen. We hopen dat mensen dit horen en zo de weg naar het stadion vinden.”

De ploeg van Erwin van de Looi staat in punten gelijk met Vitesse. Vitesse vs FC Groningen is dus een mooi affiche. Vindt ook Peter Bosz. “Ik heb FC Groningen nu twee keer gezien. Er staat een hecht team. Leuk dat de ploegen dicht bij elkaar staan. Uiteindelijk blijven er een paar clubs over. Het wordt weer een leuke wedstrijd voor de supporters.”

Vitesse.nl / Foto’s SV

Hoofdsponsor: