19 juli 2014 In de media

Peter Bosz: ‘Resultaat combineren met goed voetbal’

Het trainingskamp in Duitsland is vrijdagavond afgesloten met het oefenduel vs Hertha BSC (0-0). VitesseTV sprak afgelopen week met hoofdtrainer Peter Bosz over de voorbereiding, de speelwijze, jeugdspelers en de nieuwe spelers.
Er wordt veel geschreven over de spitspositie. Supporters zien graag een nieuwe spits bij Vitesse komen.

Bosz deelt die mening. "Supporters hebben er kijk op, dat vind ik namelijk ook. In onze aanvallende manier van spelen is de spits een belangrijke positie. We zijn bezig om de juiste speler daarvoor te vinden", zei Bosz tegenover VitesseTV.

Over de speelwijze is de hoofdtrainer duidelijk. "Wij willen resultaat combineren met goed voetbal. Want we willen elke wedstrijd winnen. Dat is het belangrijkste. Dat hebben we vorig seizoen het eerste half jaar ook gedaan. Wij hebben laten zien dat we met goed voetbal bovenin mee kunnen draaien."
 

Bosz is niet van mening dat hij nog veel nieuwelingen zal verwelkomen. ,,Ik verwacht niet dat wij nog tien spelers erbij zullen krijgen. Daar vraag ik ook niet om. De club moet altijd voor kwaliteit gaan. Als de club zelf goede jeugdspelers heeft dan verdienen die jongens zo'n kans. Ik vind dat wij een aantal goede jongens erbij hebben lopen."
 

VitesseTV / Foto’s SV

Hoofdsponsor: