14 februari 2014 In de media

Peter Bosz: ‘In grote wedstrijden doen we het goed’

Na drie wedstrijden in acht dagen tijd heeft de selectie van Vitesse zich afgelopen week kunnen voorbereiden op het duel tegen FC Twente.
Zaterdag 15 februari reist de ploeg van Peter Bosz af naar Enschede. Een belangrijk treffen. Twente heeft één punt meer dan Vitesse. “In de grote wedstrijden hebben we het goed gedaan. Twente-uit is een groot duel.”

Vorige week had Vitesse het moeilijk. Tegen AZ en ADO Den Haag werd in GelreDome één punt gepakt. Na een goede voorbereidingsweek is Vitesse klaar voor het duel tegen FC Twente. “Het is een interessante competitie. Op dit moment hebben de ploegen bovenin wat moeite om wedstrijden te winnen. Nu is iedere wedstrijd belangrijk. Vergeet niet dat wij het tegen Feyenoord, na twee duels waarin het wat minder was, wel uitstekend hebben gedaan in de Kuip”, zei Bosz vrijdagmiddag.

Volgens Peter Bosz heeft iedereen deze week keihard gewerkt. “In deze periode moet je aan vastigheden werken. Je eigen systeem nog beter onder de knie krijgen. Het gaat dan om hard werken en die jongens vertrouwen geven. In de grote wedstrijden hebben we het goed gedaan. Denk aan Ajax en PSV uit. Twente-uit is ook een groot duel.”
 

Vitesse.nl / Foto’s SV

Hoofdsponsor: