28 augustus 2015 In de media

Peter Bosz: ‘Twee spelers afwezig, rest klaar om te spelen’

Zondag 30 augustus staat voor Vitesse de tweede thuiswedstrijd van het seizoen op het programma.
Na de 3-0 overwinning op Roda JC en het verlies tegen Feyenoord vorige week is nu SC Cambuur de tegenstander. Vitesse Media sprak vrijdagmiddag met Peter Bosz.

De hoofdtrainer kan zondag in GelreDome niet beschikken over de geblesseerde Kelvin Leerdam. Ook Denys Oliinyk er nog niet bij. De aanvaller zit de laatste wedstrijd van zijn schorsing uit. “Dat zijn de enige twee spelers die er niet bij zijn. Dominic Solanke is fit genoeg om te spelen. Vorige week is hij tien minuten voor tijd ingevallen en maandag heeft hij bij de beloften gespeeld tot het duel werd gestaakt.”

Tegenstander SC Cambuur verloor in speelronde 3 met 6-1 van Heracles Almelo. Bosz was bij dat duel aanwezig. “Ze hebben ook dit seizoen weer een aardige ploeg. Ik heb de wedstrijd tegen Heracles gezien. Tot aan de tweede goal speelde ze best goed en waren ze de betere ploeg, daarna ging het hard”, zei Bosz op Papendal tegenover Vitesse TV.

Vitesse is al acht duels ongeslagen in GelreDome.

Informatie kaartverkoop
Wil jij er zondag bij zijn tegen SC Cambuur? Dat kan. Kaarten zijn voor iedereen te koop in MijnVitesse en via www.Vitesse.nl/online. Je hebt wel een geldige identiteitskaart nodig. Bij Ticketbox heb je een seizoen- of fankaart van Vitesse nodig. Het duel begint zondag om 14.30 uur.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: