24 oktober 2015 In de media

Peter Bosz: “We halen een steeds hoger niveau”

Vitesse ontmoet zondag om half drie Ajax in eigen huis. Voor beide ploegen een belangrijk en interessant duel in speelronde 10 van de Eredivisie.
Peter Bosz zit zondag wederom op de tribune. Natuurlijk blikte de hoofdtrainer wel vooruit op het treffen met de koploper. Ook sprak VitesseTV met Dominic Solanke en Kevin Diks.

“Ik kan zondag beschikken over de gehele selectie. Iedereen is fit”, opende Bosz tegenover VitesseTV. Arnold Kruiswijk moest het duel tegen PEC Zwolle geblesseerd aan zich voorbij laten gaan. “Niet alleen die positie is een vraagpunt. Er is een aantal jongens die op de deur kloppen. Ze moeten op de training en in wedstrijden van de beloften laten zien dat ze in de basis horen.”

Ajax staat met vijf punten meer dan Vitesse bovenaan in de Eredivisie. Donderdagavond kwamen de Amsterdammers nog in actie in de Europa League. In Turkije werd met 1-0 verloren van Fenerbahce. “Ajax speelt anders dan vorig seizoen. Meer onvoorspelbaar. En daardoor zijn ze op dit moment beter dan een jaar geleden.”

Vitesse heeft in eigen huis een aardige reeks neergezet. Alle vier de duels in GelreDome werden gewonnen. Het team van Bosz begint steeds beter te draaien. Vindt ook de hoofdtrainer zelf. “Sinds vier weken halen we het niveau dat ik vind dat we moeten halen. Hoe de sfeer is? We spelen goed en we halen resultaat. Dan is de sfeer goed.”

Vitesse vs Ajax begint zondag om 14.30 uur. Voor deze wedstrijd geldt géén vrije verkoop. Dit betekent dat u een seizoen- of fankaart van Vitesse nodig heeft om kaarten te kopen. Wil jij er het hele seizoen bij zijn? Koop dan de in prijs verlaagde seizoenkaart via www.vitesseseizoenkaart.nl.

Kaartverkoop
Voor deze wedstrijd geldt géén vrije verkoop. Dit betekent dat u een seizoen- of fankaart van Vitesse nodig heeft om kaarten te kopen. Seizoenkaarthouders kunnen 4 kaarten kopen, fankaarthouders kunnen 2 kaarten kopen. Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s bij GelreDome vanaf 12.30 uur geopend.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: