9 november 2013 In de media

Peter Bosz: we missen te veel kansen

Vitesse speelde FC Utrecht bij vlagen helemaal zoek, creëerde legio kansen, maar besliste het heerlijke duel pas in de slotfase. Dat was overigens al de vierde keer dit seizoen.
Eerder sloeg Vitesse toe in de uitduels tegen Heerenveen, Ajax en NEC….'Dat is geen toeval. We blijven geloof houden en vechten voor de overwinning. En op het eind scoren is vaak het beste, want een tegenstander kan dan niet veel meer uitrichten', glimlachte succescoach Peter Bosz.

Vitesse pakte zaterdagavond de koppositie. De euforie in het stadion was enorm, maar toch was Bosz realistisch en ook kritisch. 'Dat we heel veel kansen missen, is het verhaal van dit seizoen. Dat moet beter. Je maakt het jezelf namelijk moeilijk. De gelijkmaker zag ik ook aankomen. Er was geen druk meer. We verloren grip en hadden het moeilijk in die middenfase van de wedstrijd. FC Utrecht was beter.
 


 

Toen we Van Aanholt door liet schuiven, kregen we weer meer balbezit en initiatief. Natuurlijk is dit uiteindelijk een heerlijk gevoel. Ik ben heel blij met deze overwinning, want we hadden al twee thuiswedstrijden niet gewonnen.'
 

Omroep Gelderland TxT / Foto’s SV

Hoofdsponsor: