19 oktober 2013 In de media

Peter Gansler: ‘Alles draait om stabiliteit en vertrouwen’

Vanaf maandag 21 oktober valt het nieuwe nummer van Zwart op Geel bij de leden van de supportersvereniging in de bus.
De redactie heeft hard gewerkt om er weer een mooie uitgave van te maken. Dit nummer bevat onder andere een interview met commercieel directeur Peter Gansler. Hierbij alvast een klein voorproefje:
 
‘In Amerika heb ik de komst van clubeigenaren meegemaakt. In het begin ontstond ook daar grote weerstand. Logisch! Sommige eigenaren waren gelukszoekers. Ambitieuze eigenaren hebben echter de league wel naar een hoger niveau getild. Merab Jordania is ook zo iemand. Uiteraard moeten clubs in een dergelijk systeem tegen een stootje kunnen. Je kunt worden doorverkocht. Eigen middelen zijn dan noodzakelijk. Elke dag zoeken we naar mogelijkheden om direct sponsors te binden, maar we houden ook steeds de lange termijn in het achterhoofd. Alles draait om stabiliteit en vertrouwen. Anders komt de club op den duur weer in de problemen. We richten ons op de honderd meter en de marathon.’
 
En verder in dit nummer:
– Interview Davy Pröpper
– Est. 1892: de Chris Engelbertstrofee
– In memoriam: Johan Wagendorp
– De Rollersidecommissie in de schijnwerpers
– Toelichting op Financial Fair Play
– Vitesse-familie Ten Dolle-Leenders
– Airborne-veteraan Wilf Oldham haalt herinneringen op.
– En natuurlijk de vaste rubrieken en columns
 
De redactie wenst iedereen veel leesplezier!
 
Wil je ook zes keer per jaar Zwart op Geel ontvangen? Je bent al lid van de supportersvereniging voor slechts 12 euro per jaar! Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: