16 december 2019 In de media

Peter van Bussel Zilveren Vitessenaar

Peter van Bussel is tijdens de traditionele Kerstborrel van Vitesse benoemd tot Zilveren Vitessenaar. Van Bussel is al vijftien jaar bestuurslid van Business Club Vitesse-GelreDome (BCVG), waarvan de afgelopen zes jaar als voorzitter. Van Bussel kreeg de zilveren speld uitgereikt uit handen van Gouden Vitessenaar Jan Snellenburg.
Van Bussel was tussen november 2004 en november 2013 secretaris van het bestuur van Business Club Vitesse-GelreDome. De afgelopen zes jaar was hij voorzitter. Hoewel hij tijdens de jaarvergadering van de BCVG in november afscheid nam als voorzitter, blijft hij wel aan als bestuurslid. Hij heeft zich al die jaren onbezoldigd en met volle betrokkenheid en overgave ingezet voor zijn club Vitesse.

Van Bussel is een zeer professioneel, rustig en integer persoon. Hij is altijd oprecht geïnteresseerd in zowel ‘de zaak’ als ‘de mens’ en dat maakt het samenwerken met hem zeer prettig. Van Bussel brengt leden snel en makkelijk met elkaar in contact en hij is een uitstekende schakel tussen leden van de BCVG en Vitesse. Hij heeft, met succes, de inspirerende kennissessies voor en door BCVG-leden geïntroduceerd. Van Bussel is partner bij Meer! accountants + adviseurs, voorheen VWG Nijhof. Vanuit die hoedanigheid was Van Bussel jarenlang betrokken als accountant bij Vitesse en inmiddels verzorgt Meer! Accountants + adviseurs nog altijd de payroll en het fiscaal advies voor de club.

Vitesse / foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: