23 oktober 2012 In de media

Pieter Vink fluit Vitesse vs AZ

Pieter Vink is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor het thuisduel tegen AZ. Vink wordt in GelreDome geassisteerd door Mario Diks en Roger Geutjes.
Vitesse vs AZ begint zondag 28 oktober om 16.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 17 euro. Voor dit duel geldt een vrije verkoop.

Vink floot in totaal 31 wedstrijden van Vitesse. De meest recente is de laatste wedstrijd van vorig seizoen. In GelreDome floot Vink Vitesse vs Ajax. Vitesse vs AZ stond al eens onder leiding van Vink. In februari 2003 eindigde het duel in 2-2. Theo Janssen scoorde vijf minuten voor tijd de gelijkmaker.

Vitesse vs AZ: vrije verkoop
Voor deze wedstrijd geldt een vrije verkoop. Dit betekent dat iedereen kaarten kan kopen voor het duel. Kaarten kunnen worden gekocht in de Vitesse Fanzone (t/m vrijdag 26 oktober, 17.00 uur), online via www.vitesse.nl/online (t/m zaterdag 27 oktober, 12.00 uur) en bij Ticketbox/Primera (t/m zaterdag 27 oktober). Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 17 euro. Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s vanaf 14.30 uur geopend.

Dennis Higler fluit bekerduel tegen vv Staphorst
De KNVB heeft ook de scheidsrechters voor de derde ronde bekerwedstrijden bekend gemaakt. Dennis Higler fluit het duel tegen vv Staphorst. Het bekerduel begint woensdag 31 oktober om 20.00 uur. Voor dit duel geldt ook een vrije verkoop. Naar AZ en vv Staphorst? Er is een speciaal duo-ticket te koop. Klik hier voor meer informatie.

 

Vitesse.nl / Foto’s SV

Hoofdsponsor: