11 augustus 2011 In de media

Pröpper met Oranje <21 onderuit

Oranje <21 heeft woensdag met 3-0 verloren van de Zweedse leeftijdsgenoten. Davy Pröpper speelde de tweede helft. Georgie onder 21, met Chanturia en Kazaishvili, speelde dezelfde avond met 2-2 gelijk in en tegen Moldavië.

Het Nederlands elftal onder 21 jaar stond na 45 minuten al met 2-0 achter in Zweden tegen het Zweedse <21 elftal. De lange tijd door FC Twente begeerde spits Guidetti scoorde tweemaal tegen Nederland. Vitessenaar Davy Pröpper verving na rust Feyenoorder Leroy Fer. Oranje stond toen al met 2-0 achter en speelde met tien man na de rode kaart van NEC_er Bram Nuytinck. Halverwege de tweede helft beslisten de Zweden de wedstrijd met een derde treffer.

Georgië <21 speelde in Moldavië en stond na 45 minuten met 1-0 voor. Na negentig minuten stond de ploeg met daarin Chanturia en Kazaishvili op 2-2.