15 juli 2011 In de media

Pröpper opgelucht na vertrek van Ferrer

Vitesse stelde onlangs John van den Brom aan als vervanger voor Albert Ferrer. Davy Pröpper is erg geluk met de trainerswissel.
De middenvelder raakte vorig seizoen na de komst van Ferrer zijn basisplaats kwijt bij Vitesse. "Ik heb een ontzettend moeilijke periode achter de rug", zei de jeugdinternational tegen Voetbal International. "Ik had sterk het gevoel dat de trainer het niet in me zag zitten", aldus Pröpper.

"Opeens zat ik op de bank. Zonder reden. Terwijl ik de eerste maanden onder Theo Bos alles speelde en echt een basisspeler was. Dus ja, toen ik hoorde dat de club niet verder ging met Ferrer was ik wel enorm opgelucht", vervolgt Pröpper, die werd gesteund door Merab Jordania.

De eigenaar van Vitesse maakte zich sterk voor het aanblijven van de middenvelder. "Toen ik de uitspraak van meneer Jordania hoorde, veerde ik echt even op. Nu moet ik het laten zien. Als ik mag kiezen, speel ik in een systeem met de punt naar voren op 10. Het moet een stuk beter moet dan vorig jaar. De spelmaker is meestal een bepalende speler, ik zie het wel voor me dat te zijn."

VI

Hoofdsponsor: