7 augustus 2018 In de media

Praktische informatie Europees thuisduel met FC Basel

Vitesse neemt het donderdag in de derde voorronde van de UEFA Europa League op tegen FC Basel 1893. Onderstaand vind je praktische informatie voor deze wedstrijd in GelreDome.
Het thuisduel met FC Basel 1893 (aanvang 20.00 uur) is de eerste wedstrijd in het tweeluik met de Zwitsers. Inzet is een plek in de laatste voorronde van de Europa League. In de vorige ronde rekende Vitesse over twee duels af met FC Viitorul.

Busvervoer Breng/Connexxion
De bussen van Breng/Connexxion rijden op dezelfde manier zoals bij reguliere thuiswedstrijden in de Eredivisie. Op vertoon van je seizoenkaart kan je gratis gebruik maken van het busvervoer.

UEFA
Sinds dit seizoen mag er vanuit UEFA, en indien akkoord vanuit de autoriteiten, alcohol worden verkocht rondom Europese wedstrijden. Op de promenade zijn donderdagavond dus alcoholische dranken verkrijgbaar.

De UEFA ziet, net zoals voorgaande seizoen, streng toe op vuurwerk en op het vrijhouden van de trappen. Kortom, breng de club en vooral jezelf niet in diskrediet. Vuurwerk is ten strengste verboden. Ook dienen de trappen en vakopgangen vrij worden gehouden. Daarnaast wordt nadrukkelijk aangeraden op tijd richting GelreDome te komen.

GelreDome Wallet
Net als vorig seizoen is de GelreDome Wallet voor catering op de promenade het enige betaalmidddel in het stadion. Met deze betaalkaart kun je contactloos je consumpties betalen. Via de GelreDome Wallet webshop kun je je saldo checken, opwaarderen, terug laten boeken naar je rekening en je transacties terugzien. Ook op de promenade kan je de GelreDome Wallet aanvragen en opwaarderen. 

MijnVitesse (GelreDome)
MijnVitesse is donderdag geopend vanaf 09.30 uur tot en met 17.00 uur, vanaf 18.00 uur tot aan de aftrap en een half uur na afloop van de wedstrijd. In de winkel bij GelreDome kan je onder meer terecht voor de nieuwe wedstrijdshirts, inclusief bedrukking.  

Tickets
Tickets voor deze Europese wedstrijd zijn in de voorverkoop t/m woensdag 8 augustus verkrijgbaar vanaf € 4 voor jeugd t/m 16 jaar en vanaf € 14,30 voor volwassenen. Op de wedstrijddag geldt een toeslag. Bestel dus nu jouw tickets via Vitesse.nl/tickets of in MijnVitesse (GelreDome) en ben er donderdag bij! 

Na afloop
Na afloop is het niet direct mogelijk via de Noordzijde van GelreDome het terrein te verlaten. Advies is om na afloop wat langer in het stadion of Supportershome te blijven totdat de drukte wat minder is. 
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: