4 augustus 2021 In de media

Praktische informatie + kaartverkoop Vitesse – Dundalk FC

Het eerste optreden van Vitesse op het Europese decor komt eraan. Komende donderdag (5 augustus) wordt er in de derde voorronde van de UEFA Europa Conference League om 19.00 uur in GelreDome afgetrapt tegen het Ierse Dundalk FC. Bij deze speciale wedstrijd kan Vitesse eindelijk weer haar supporters verwelkomen.

Hier vind je alle bestel- en bezoekinformatie

Alle seizoenkaarthouders van Vitesse krijgen gratis toegang tot het thuisduel met Dundalk FC. Zij ontvangen komende maandag (2 augustus) hun e-ticket (en eventuele parkeerkaart) in hun mailbox. Niet-seizoenkaarthouders kunnen via deze link kaarten bestellen. Na de bestelling wordt het e-ticket direct per mail verstuurd. Let op: dit e-ticket is het toegangsbewijs tot de wedstrijd.

BESTEL HIER (EXTRA) TICKETS!

Toegangsbeleid

GelreDome mag tegen Dundalk FC voor twee derde gevuld worden. Mondkapjes en de anderhalve meter afstand zijn niet verplicht voor het stadionbezoek. Wel is het een vereiste om een geldig coronabewijs (via de CoronaCheck-app of de geprinte versie), een geldig identiteitsbewijs en jouw toegangskaart (e-ticket) mee te nemen. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder coronabewijs naar binnen.

Gratis busvervoer

Supporters kunnen donderdag vanaf 16.30 uur op vertoon van hun e-ticket gratis gebruikmaken van buslijn 7 en 331, tussen Centraal Station Arnhem en GelreDome. Er worden ook weer extra pendelbussen door Breng/Connexxion ingezet vanaf het centraal station van Arnhem. De overige lijnbussen in de regio (lijn 627, 643, 660 en 662) rijden ook weer.

Voetbalshop GelreDome geopend

Voetbalshop GelreDome gaat op de dag van het treffen met Dundalk FC om 17.00 uur open. De thuisshirts zijn in de voorverkoop, dus grijp je kans om deze te bemachtigen!

Supportershome gesloten

Op basis van de geldende Corona maatregelen (gegarandeerd op 1,5 meter afstand én iedereen een vaste zitplaats) heeft het bestuur van de SV moeten besluiten vooralsnog dicht te blijven. Helaas is Supportershome Monnikenhuize dus op donderdag 5 augustus niet open voor onze supporters tijdens de eerste wedstrijd in de Conference League.

Bron: Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: