28 augustus 2015 In de media

Praktische informatie Vitesse vs SC Cambuur

Vitesse neemt het zondag om 14.30 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. Het eerste thuisduel van de competitie werd overtuigend gewonnen.
Tegen Roda JC werd het 3-0. Kom jij zondag ook naar GelreDome als Vitesse op jacht gaat naar de tweede thuisoverwinning van het seizoen? Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 18,- euro (jeugd t/m 16 jaar vanaf 11,- euro). Hieronder vind je enkele adviezen om het wedstrijdbezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Horecamunten GelreDome
Horecamunten van vorig seizoen kunnen de eerste vier competitiewedstrijden (tot en met Vitesse vs FC Groningen, zondag 4 oktober) nog worden gebruikt en/of ingeleverd. De munten van vorig seizoen kunnen tot en met Vitesse vs FC Groningen worden gebruikt bij alle horeca uitgiftepunten op de promenade. Ook kunnen supporters er voor kiezen de muntjes in te wisselen tegen contant geld of munten van seizoen 2015|2016. Dit kan bij de bemande kassa’s op de promenade. Bij de stadionkassa’s kunnen na de wedstrijd, tot een half uur na afloop, oude munten worden ingeleverd tegen contant geld.

Busvervoer Connexxion voor seizoenkaarthouders 2015|2016
Seizoenkaarthouders van Vitesse kunnen gedurende het seizoen tijdens competitiewedstrijden in de Eredivisie gebruik maken van de bussen die Connexxion inzet. Vanaf twee uur voor de wedstrijd tot twee uur na de wedstrijd kunnen supporters op vertoon van hun seizoenkaart gratis reizen. Niet-seizoenkaarthouders betalen het evenemententarief voor deze pendelbussen (4,50 euro). Jeugd tot en met 11 jaar kunnen een Kidskaartje kopen van 1,- euro. De OV-chipkaart is in deze bussen niet geldig. Bekijk hier meer informatie over vervoer naar GelreDome.

Parkeerverbod & verkeershinder
Vanaf heden is de parkeersituatie rondom GelreDome gewijzigd. In de wijk Malburgen geldt vanaf nu een parkeerverbod tijdens evenementen om de aanhoudende overlast in de wijk tegen te gaan. De Rijnhal is een alternatieve parkeerlocatie op loopafstand van GelreDome. Ook kunnen supporters een seizoenparkeerkaart kopen waarmee men kan parkeren op het stadionterrein. Ook zijn per wedstrijd losse parkeerkaarten voor het stadionterrein te koop (à 10,- euro – contant betalen).
 

image

Tot en met zondag 30 augustus vinden er werkzaamheden plaats aan het spoor tussen Arnhem en Doetinchem, waardoor er geen treinen maar bussen rijden. Tussen Arnhem en Doetinchem kunt e gebruik maken van de snel- en stopbussen die de NS in zet. Houd rekening met een langere reistijd. 

Supportershome Monnikenhuize geopend
Het compleet vernieuwde Supportershome Monnikenhuize gaat zondag voor de eerste keer open. Rondom de wedstrijd vs SC Cambuur wordt er proefgedraaid. Supporters zijn dan van harte welkom in het nieuwe onderkomen. Het Home gaat één thuiswedstrijd eerder open dan oorspronkelijk gepland.

Deze week vond de voorlopige oplevering plaats. Supporters kunnen nog niet een gebouw verwachten dat tot in de puntjes al af is, daarvoor is nog enkele weken nodig. Wel is het nieuwe Home al zo ver gevorderd dat supporters rondom de wedstrijd van zondag het Home kunnen bekijken en er wat kunnen drinken. Faciliteiten zoals de bar en de toiletten zijn wel volledig functioneel. Daarna wordt het gebouw tot in detail afgebouwd en krijgen de bijzondere Vitesse-items een plek.

Supportershome Monnikenhuize is elke thuiswedstrijd twee uur voor en twee uur na de wedstrijd geopend. het Home is tijdens de wedstrijd dicht, zodat iedereen de wedstrijd in GelreDome kan beleven.
 

 

Kaartverkoop 
Er is voor dit duel geen seizoen- of fankaart nodig om kaarten te kopen. Wel is een geldig legitimatiebewijs nodig. Bij aankoop van kaarten in MijnVitesse, Online en aan de stadionkassa’s worden je gegevens geregistreerd. Bij de aankoop van kaarten via TicketBox geldt wel een seizoen- of fankaart verplichting. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 18,- euro (jeugd t/m 16 jaar vanaf 11,- euro). De stadionkassa's zijn zondag vanaf 12.30 uur geopend. Per persoon kan op de wedstrijddag maximaal 4 kaarten worden gekocht.

Wil jij er niet alleen aanstaande zondag bij zijn? Maar het hele seizoen. Dat kan! Koop nu een seizoenkaart. Online kun jij gemakkelijk en snel jouw seizoenkaart aanvragen. Ga naar www.vitesseseizoenkaart.nl en bestel jouw seizoenkaart!
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: