2 februari 2011 In de media

Pröpper: ‘Natuurlijk geweldig als Ajax je wil hebben’

Vitesse legde Davy Pröpper dinsdag een zogenaamd spreekverbod op, maar hiervoor had Voetbal International de aanvallende middenvelder al te pakken.

Ajax deed afgelopen week een poging om het talent weg te halen uit Arnhem. “Natuurlijk is het geweldig als zo’n grote club je wil hebben”, reageerde Pröpper op de belangstelling vanuit de hoofdstad.

De middenvelder stond dus wel open voor een stap, maar Vitesse deed dat niet. “Afgelopen week werd ik op de hoogte gebracht van de interesse van Ajax”, kijkt Pröpper terug. “De reactie van Vitesse was echter duidelijk. Ze willen me niet laten gaan omdat ze in mij een belangrijke speler voor de toekomst zien. Na alle recente ontwikkelingen binnen de club, is dat ook een groot compliment.”

Pröpper staat op het punt om zijn handtekening te zetten onder een nieuw contract bij Vitesse, de club waar hij vorig seizoen voor debuteerde in het betaalde voetbal. De negentienjarige middenvelder speelde tot dusver dertig competitiewedstrijden in de Eredivisie, waarvan negentien in het lopende seizoen. Vooralsnog scoorde Pröpper driemaal.

Voetbalzone

Hoofdsponsor: