14 februari 2011 In de media

Pröpper wil verklaring van Vitesse

Het zijn verwarrende tijden voor Davy Pröpper. De 19-jarige Arnhemmer wordt alom beschouwd als het grootste talent van Vitesse.

Davy Pröpper zag onlangs een toptransfer naar Ajax stranden en staat op het punt om bij te tekenen tot medio 2014, maar wordt wel sinds de winterstop door trainer Albert Ferrer steeds op de bank gezet. De Spanjaard geeft de voorkeur aan onder meer zijn landgenoten Marti Riverola en Jordi Lopez.

Davy Pröpper  kan niet rekenen op een basisplaats bij Vitesse, terwijl hij wordt gezien als groot talent. Tegen FC Twente viel Pröpper sterk in. "Natuurlijk vind ik zelf, dat ik zoveel mogelijk moet spelen. Volgens mij heb ik het voor de winterstop ook niet slecht gedaan”, aldus Pröpper.

De huidige gang van zaken en de voortdurende wijzigingen in de selectie van de Arnhemse FC Duiventil lijken goede redenen om nog eens te heroverwegen of bijtekenen wel zo verstandig is. "Het is nog steeds een beetje afwachten. Over de meeste punten zijn we eruit, maar nog niet over een paar kleine puntjes. De club heeft het vertrouwen in mij uitgesproken voor de toekomst. Dat was nog voor alle nieuwe spelers kwamen. Maar de club geeft aan nog steeds vertrouwen in mij te hebben, ook al sta ik nu niet in de basis. Elke jonge speler heeft er wel eens mee te maken, dat hij niet speelt. Op zich is dat normaal. Maar ik denk wel dat er overleg moet komen over de situatie. Ik wil wel graag een verklaring horen.”

De Telegraaf

Hoofdsponsor: