16 mei 2017 In de media

Prins Petfoods nieuwe rugsponsor Vitesse

Prins Petfoods wordt komend seizoen de nieuwe rugsponsor van Vitesse. Het familiebedrijf uit Veenendaal dat gespecialiseerd is in 100% natuurlijke honden- en kattenvoedingen vervangt daarmee Smipe, die de afgelopen 2,5 jaar de achterkant van het shirt sierde. Prins Petfoods en Vitesse hebben een driejarig contract ondertekend.
Directeur van Prins Petfoods, Wil Mulders: “We geloven in de manier waarop Vitesse zich manifesteert. We zochten bewust naar een regionale partner waarmee wij ons kunnen identificeren en tevens de naamsbekendheid van Prins Petfoods kan vergroten. De visie van beide bedrijven kent veel raakvlakken waarbij beweging en bewust omgaan met gezondheid belangrijke elementen zijn. Ook bij Prins Petfoods kunnen we niet zonder innovatie en investeren wij graag in mensen én in de toekomst. We willen een beleving creëren rond ons product, net zoals voetbal een beleving is, en willen van onze klanten echte fans maken. Diervoeding in combinatie met voetbal ligt misschien niet zo voor de hand, maar kijkend naar de waarden die Prins en Vitesse delen is het juist een heel logische.”

Willem van der Linden, manager commerciële zaken van Vitesse: “Wij bedanken Smipe voor de afgelopen jaren. Er is heel prettig samengewerkt en het is niet voor niets dat Smipe bij Vitesse betrokken blijft als sponsor. De contacten met Prins Petfoods zijn al lange tijd heel warm. Zo is Prins Petfoods al partner van de Vitesse Voetbal Academie en zijn we op dit moment intensief bezig met een gezamenlijk plan om de jeugd dichterbij het voetbal te laten komen. Door de nieuwe sponsorovereenkomst zal de samenwerking met Prins nog verder uitgebouwd en geïntensiveerd worden. Een erg mooie stap!”

Vitesse / Foto’s SV & Vitesse

Hoofdsponsor: