22 juli 2014 In de media

Programma voorbereiding seizoen 2014|2015

De #voorbereiding1415 op het nieuwe seizoen is op 29 juni jongstleden officieel van start gegaan. Hieronder een overzicht van de oefenwedstrijden en activiteiten.
Oefenwedstrijden
Vitesse vs Levante | zaterdag 26 juli, 16.00 uur | Driel
Vitesse vs Chelsea FC | woensdag 30 juli, 19.30 uur | GelreDome
Bolton Wanderers vs Vitesse | zondag 3 augustus, 14.00 uur (lokale tijd) | Macron Stadium, Bolton

Programma #voorbereiding14/15
Woensdag 23 juli | Vitesse op bezoek bij de Vitesse-wijk in Elderveld – NB.: Afgelast i.v.m. dag van nationale rouw.
Donderdag 24 juli | Vitesse-dag bij Only For Men Doesburg
Zondag 27 juli | Voetbaltoernooi voor kids (t/m 12 jaar) Playground ‘de Rommelkist’ in de Arnhemse wijk de Geitenkamp
 


 
Festiviteiten Elderveld op  woensdag 23 juli afgelast in verband met dag van nationale rouw

De geplande activiteit van woensdag 23 juli in de Vitesse-wijk Elderveld gaat niet door. Premier Mark Rutte heeft deze dag uitgeroepen tot dag van nationale rouw. Vitesse vindt het ongepast om op de dag waarop de eerste lichamen van slachtoffers van rampvlucht MH17 aankomen in Nederland, vlaggen halfstok hangen en een minuut stilte in acht wordt genomen, samen met supporters festiviteiten op te starten in de Vitesse-wijk.

Wij vragen alle supporters om gehoor te geven aan de dag van nationale rouw en in het bijzonder om rond 16.00 uur een minuut stil te staan bij de slachtoffers en nabestaanden.

Vitesse gaat op zoek naar een vervangende datum om het buurtfeest alsnog doorgang te laten vinden. Meer hierover volgt op Vitesse.nl zodra dit bekend is.
 


Donderdag 24 juli op bezoek bij Only for Men Doesburg

Vitesse gaat donderdag 24 juli op bezoek bij businessclub-lid Only for Men in Doesburg. Met ingang van dit seizoen zijn Only for Men en Vitesse een partnership aangegaan. Only for Men levert de clubkostuums voor de selectie, de staf en het personeel voor de komende drie seizoenen.

Op de 24e van juli vindt bij Only for Men een evenement plaats dat onderdeel is van de #voorbereiding14/15. Er worden diverse activiteiten georganiseerd op het terrein van de Mensperience Store van Only for Men in Doesburg. Vanaf 15.00 uur zijn er allerlei activiteiten in en rondom de winkel. Naast de spelersbus is ook clubsymbool Hertog die middag aanwezig. Tevens wordt het nieuwe clubkostuum van de Arnhemmers gepresenteerd. Aan het einde van de middag arriveert ook de technische staf van Vitesse. Uiteraard kan iedereen een handtekening scoren en op de foto met de stafleden. In de avond staat nog een voetbalclinic gepland.

Iedereen is vanaf 15.00 uur van harte welkom bij Only for Men (Barend Ubbinkweg 9 in Doesburg). Seizoenkaarthouders van Vitesse krijgen dit seizoen zelfs 10% korting op de aankopen bij Only for Men. Donderdag 24 juli kan iedereen op vertoon van een speciale flyer gebruik maken van deze korting. De flyer wordt op de dag zelf uitgedeeld bij Only For Men.
 


Zondag 27 juli: Vitesse Kids voetbaltoernooi

Zondag 27 juli organiseert Vitesse een voetbaltoernooi voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar op Playground ‘de Rommelkist’ in de Arnhemse wijk de Geitenkamp. Deelname aan het voetbaltoernooi is gratis. Naast het toernooi is ook Vito met de spelersbus aanwezig en is er natuurlijk wat te eten en te drinken. Tot ongeveer 16.00 uur kleuren we, samen met jou, dit voetbalplein geel-zwart!

Het toernooi is verdeeld in drie leeftijdscategorieën: 4 t/m 6 jaar, 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. Het toernooi start om 12.00 uur op playground ‘de Rommelkist’. Dit veldje is te vinden bij MFC De Wetering aan de Fazantenweg 2a in Arnhem. 

Aanmelden
Wil je jezelf en jouw team, van minimaal 5 kinderen, aanmelden, dan kan dat via http://www.vitesse.nl/vitessekids. Deelname aan het Vitesse Kids voetbaltoernooi is gratis.
 


Het bezoek aan de Arnhemse wijk Eldervald op woensdag 23 juli is afgelast i.v.m. de dag van nationale rouw. Vitesse gaat op zoek naar een vervangende datum.
Vitesse

Hoofdsponsor: