20 oktober 2014 In de media

Pröpper hoopt op een nieuwe kans in Oranje

Vitessenaar Davy Pröpper hoopt dat hij spoedig een nieuwe uitnodiging voor het Ne­derlands elftal ontvangt. De middenvelder is in vorm en, als hij zo blijft voetballen als zaterdag, kan de bondscoach Hiddink nauwelijks aan hem voorbij gaan.
„Ik heb er één keer eerder bijgezeten en dat was heel mooi. Ik zou er graag nog eens bij zijn. Ik had ook tegen Ka­zachstan en IJsland willen spelen. Spelen voor Oranje is een grote eer”, aldus Pröpper in de Gelderlander.

"Of ik teleurge­steld ben in het voetbal van het Nederlands team? Ik vind niet dat ik degene ben die iets over het spel van Oranje moet zeggen. Maar ik denk dat ie­dereen heeft gezien dat het niet best was.”

Davy Pröpper is hersteld van zijn liesblessure en keerde zaterdag terug in de basis van Vitesse. In de regiokrant laat hij weten geen last meer te hebben.

 „Het ging lek­ker. Ik heb geen last meer van de lies. Na een half uur kreeg ik het een beetje benauwd. Ik voelde mijn borst, een kloppend gevoel zeg maar. Dat verdween snel en ik kwam in mijn ritme. Ik moet zeggen dat ik best tevreden ben over mijn eigen spel.”
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: