31 maart 2014 In de media

Pröpper verwacht na het seizoen meer duidelijkheid van Vitesse

Het is nog onduidelijk of Davy Pröpper volgend seizoen nog bij Vitesse zal spelen. De middenvelder heeft nog een contract tot de zomer van 2015, maar de onderhandelingen voor een nieuwe overeenkomst zijn uitgesteld tot na het seizoen.
De 22-jarige Pröpper wil het liefst in zijn geboortestad blijven spelen. "Voor een speler als Davy is altijd de nodige interesse, maar wij praten eerst met Vitesse. We hebben in de winterstop gezegd dat we aan het einde van het seizoen gaan praten. Die afspraak staat. Bovendien is Davy een Vitesse-jongen die veel aan deze club te danken heeft."

De grootste vraag aan de onderhandelingstafel zal het perspectief zijn van Pröpper. "Wel is het voor ons belangrijk wat de toekomstplannen van Vitesse zijn. Vitesse heeft te maken met de regels van Financial Fair Play en dat kan mogelijk invloed hebben op de selectie. Wij hopen dat er tegen het einde van het seizoen meer duidelijkheid is over de sportieve en financiële mogelijkheden. Vandaar dat we ook geen haast hebben."
 

Soccernews / Foto’s SV

Hoofdsponsor: