12 september 2014 In de media

Pröpper: ‘Had wel het gevoel dat Ajax concreet was’

Davy Pröpper heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Vitesse. De middenvelder bereikte begin juli al een akkoord met zijn werkgever over een verbeterde verbintenis, maar de afwikkeling van het contract nam nogal wat tijd in beslag.
Pröpper blijft nu dus definitief langer aan Vitesse verbonden, hoewel er eind augustus nog sprake was van interesse van Ajax.

De Amsterdammers toonden in het verleden al eens belangstelling voor Pröpper en kwamen na het vertrek van Daley Blind naar Manchester United weer bij de middenvelder uit. "Ajax deed navraag over wat ik moest kosten", aldus Pröpper in De Gelderlander. "Natuurlijk moet je dan op zo’n dag wel een beetje paraat staan, maar ik kreeg snel van Louis Laros (zaakwaarnemer, red.) te horen dat het niets werd."

"Het gebeurt heel vaak, dat er belangstelling is, maar dat het niet concreet wordt. Ik had nu wel het gevoel dat Ajax concreet was", zegt de 23-jarige Pröpper, die tot dusver 107 competitiewedstrijden voor Vitesse speelde. Hij heeft tot medio 2017 bijgetekend in GelreDome. "Ik heb ervoor gekozen bij Vitesse te blijven, want dat is voor mij het beste. Hier heb ik min of meer de garantie dat ik speel, zo lang ik presteer", aldus de jeugdinternational.
 

 
VI / Foto SV

Hoofdsponsor: