11 maart 2014 In de media

PSV maakt indruk op Labyad: “Het verschil is niet groot meer”

Waar PSV in de winterstop door menigeen werd afgeschreven voor een plek bij de eerste vier, wordt de club inmiddels weer gezien als een serieuze kandidaat. Zakaria Labyad, middenvelder van Vitesse, is onder de indruk van de Eindhovenaren.
Labyad neemt het komend weekend met Vitesse op tegen PSV, de club waar hij zijn opleiding genoot en doorbrak als profvoetballer. "Ik kijk uit naar het treffen met een aantal oud-ploeggenoten. We willen onze voorsprong van vijf punten graag uitbreiden naar acht punten. Ik kom zeker een aantal bekenden tegen. Memphis Depay bijvoorbeeld, die ken ik al een jaar of acht. We hebben in de jeugd van PSV samengespeeld. Op het moment dat ik terugkwam naar Nederland, stuurden we elkaar al berichtjes dat we elkaar weer tegen zouden komen op het veld. Aanstaande zaterdag is het zover."

"Het verschil is niet heel groot meer, vijf punten. Dat is knap van PSV", vervolgt Labyad, die sinds enkele wedstrijden een basisplaats heeft afgedwongen in Arnhem, in een interview op de officiële website van Vitesse. "Of ze het vol kunnen houden? Dat weet ik niet. Het is aan ons om dat niet te laten gebeuren. We moeten zaterdag weer met lef voetballen."
 

Soccernews / Foto’s SV

Hoofdsponsor: