3 juni 2015 In de media

PSV-target wil het Hiddink lastig maken

Davy Pröpper zat al eens eerder bij Oranje, destijds onder het bewind van Louis van Gaal. Maar ook Guus Hiddink ziet genoeg capaciteiten in de Vitesse-middenvelder. Een debuut lonkt in de oefenwedstrijd tegen de Verenigde Staten.
"Toen ging het ook goed, maar ik wist niet hoe het allemaal werkte", zegt de middenvelder, die in de belangstelling staat van PSV, tegen OnsOranje. "Ik heb een goed seizoen achter de rug, dus de meesten kennen me nu wel. Ik ben ontzettend gegroeid, ook qua zelfvertrouwen. Vitesse draaide een goed seizoen en daar ga je dan automatisch in mee. Je leert door veel duels te spelen."

"Of er een doorbraak in Oranje in zit? Dat is moeilijk te zeggen. Ik ben hierheen gegaan zonder verwachtingen. En dat is nog steeds zo. Ik ga nu niet roepen dat ik ga spelen. Zondag heb ik nog gespeeld, dus heb rustig aan getraind. Het is een hoog niveau, de bal gaat sneller rond. Ik blijf mijn best doen, zo wil ik laten zien dat ik goed genoeg ben om te spelen. Mijn droomdebuut? Dat is scoren en winnen."

VoetbalPrimeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: