23 juni 2017 In de media

Qazaishvili heeft transfer beet en neemt na 121 wedstrijden afscheid

Valeri Qazaishvili staat niet langer onder contract bij Vitesse. De 24-jarige aanvallende middenvelder lag er nog tot medio 2018 vast, maar heeft donderdagavond getekend bij de San Jose Earthquakes in de Major League Soccer.
“We waren op zoek naar een jonge, offensieve speler die de fans vermaakt en de mogelijkheid ziet om een langere periode bij ons te blijven. Die persoon hebben we in Vako gevonden. We zochten een speler die weet hoe je een verdediger in een één-tegen-één-situatie moet uitschakelen en die een spark kan toevoegen aan ons spel”, aldus algemeen directeur Jesse Fioranelli op de website van de Quakes.

Algemeen directeur Joost de Wit van Vitesse liet dinsdagavond al weten dat er een akkoord over een transfersom was bereikt en nu is de deal dus helemaal afgerond. Qazaishvili speelde 121 wedstrijden voor Vitesse en kwam daarin tot 28 doelpunten en 13 assists. De 24-voudig international van Georgië kwam het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Legia Warschau, maar daar wist hij geen grote indruk te maken.

Voetbalzone / Foto’s SV & sjearthquakes.com

Hoofdsponsor: