5 juni 2014 In de media

Raimond Van der Gouw, Terry Peters en Erwin Koenis verlengen contract

Raimond van der Gouw heeft woensdag op Papendal een driejarig contract getekend. De assistent- en keeperstrainer maakt sinds 2009 deel uit van de technische staf.
De oud-doelman, die een aflopend contract had, speelde tussen 1988 en 1996 meer dan 250 wedstrijden voor Vitesse. Onlangs nog rondde Van der Gouw de cursus Keepercoach Pro succesvol af.

Van der Gouw: "De club is duidelijk bezig om iets moois neer te zetten. Er worden meerjarige contracten afgesloten en dat is een goed teken. Het zorgt voor stabiliteit en herkenbaarheid. Dat Vitesse mij een driejarig contract aanbiedt voelt als een teken van vertrouwen."

Technisch directeur Mo Allach over de contractverlenging van de oud-doelman van onder meer Vitesse en Manchester United: "Met het aanblijven van Raimond wordt het technisch plaatje voor volgend seizoen steeds meer compleet. Raimond kent de club goed, heeft op topniveau gespeeld en laat zien zijn jarenlange ervaring over te brengen als trainer. Door het meerjarig contract brengen we continuïteit in de organisatie."

Stafleden Koenis en Peters tekenen voor twee jaar bij

Na de contractverlenging van Raimond van der Gouw hebben nog twee stafleden hun handtekening gezet onder een nieuw contract. Vitesse heeft zich voor de komende twee seizoenen verzekerd van de diensten van loop- en conditietrainer Terry Peters en videoanalist Erwin Koenis. 

Terry Peters maakt al geruime tijd deel uit van de staf van de Arnhemmers. De loop- en conditietrainer (27) kwam in 2011 van NOC*NSF over naar Vitesse. Na een paar jaar in de academie maakte Peters onder Fred Rutten de stap naar de staf van het eerste elftal. Peters heeft een nieuwe tweejarige verbintenis getekend. Videoanalist Erwin Koenis maakte afgelopen seizoen ook al deel uit van de
 

 
Vitesse / Foto SV

Hoofdsponsor: