12 juli 2011 In de media

Rajkovic scoort voor Chelsea

Chelsea heeft haar eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen succesvol afgesloten.

Achter gesloten deuren was de formatie van André Villas-Boas met 3-0 te sterk voor League One-club Wycombe Wanderers. Yossi Benayoun, Fernando Torres en Slobodan Rajkovic waren trefzeker. Geen enkele speler van de Londenaren kwam meer dan 45 minuten in actie.

Benayoun maakte na vier minuten al de openingstreffer. Florent Malouda had later in het eerste bedrijf pech dat zijn inzet de paal raakte. Torres kwam na rust in het veld en zijn tweede balcontact, na voorbereidend werk van Nicolas Anelka, was meteen een doelpunt. Yury Zhirkov bereidde het derde doelpunt van de avond voor. Met een volley bepaalde Rajkovic de einstand op Cobham: 3-0.

Patrick van Aanholt stond in de eerste helft in de defensie met José Bosingwa, Tomas Kalas en John Terry. Na rust bestond de verdediging uit Paulo Ferreira, Branislav Ivanovic, Rajkovic en Ashley Cole.

Bodan Rajkovic staat op de nominatie om verhuurd te worden. Hij is niet speelgerechtigd voor de Engelse competitie, omdat hij te weinig interlands voor zijn geboorteland heeft gepeeld. Vitesse schijnt de beste papieren te hebben nadat Rajkovic eerder in een combinatiedeal te huur werd aangeboden om de transfersom te drukken.