19 september 2010 In de media

Rajkovic Vitesse Man of the match

Slobodan Rajkovic was volgens de SMS’ende Vitesse-supporters in GelreDome de beste man van het veld. Samen met Rogier Molhoek bezocht hij het Supportershome Monnikenhuize.

 

Slobodan Rajkovic speelde een goede wedstrijd en werd door de Vitesse-fans beloond met de dagtitel Man of the Match. In het supportershome werd hem gevraagd of de weg van Chelsea Londen naar Vitesse Arnhem niet een érg grote stap was. "Vitesse is een topclub in wording en ik kan hier veel spelen. Er staan hier mooie dingen te gebeuren en Nederland is een sterk competitieve competitie. Dat is goed voor Vitesse en goed voor mij."

"Hoe de contacten tussen de clubs precies zijn verlopen weet ik niet, maar het was binnen veertien dagen rond." Gevraagd naar zijn verwachtingen, "Wij moeten duidelijk nog op elkaar ingespeeld raken, maar het zit er aan te komen. Tegen Heerenveen speelden wij een goede wedstrijd en kregen duidelijk te weinig. Vandaag was het bijna negentig minuten dominant voetbal en hadden wij minimaal een, twee keer moeten scoren. Jammer, maar de punten gaan zeker komen. Een plaats bij de eerste acht is realistisch met deze selectie."

Het was een tijd geleden dat Rogier Molhoek het supportershome bezocht. " Ik ben herstellende van een langdurige blessure en heb nog drie weken nodig om trainingsfit te worden. Vervolgens nog drie, vier weken om wedstrijdfit te zijn. Er is erg veel gebeurd in de samenstelling van de selectie. Dat heb ik door mijn blessure en dagelijkse behandelprogramma in Zeist vooral vanaf de zijkant moeten ervaren. Maar wij kunnen naar het linkerrijtje kijken. Ik reken elke middenvelder tot mijn concurrent en zal moeten knokken voor mijn plek."

Winnaar van het thuisshirt is dhr. Goris en hij ging met Slobodan Rajkovic op de foto.

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: